FS22 THURILL

FS 22
Foto: Tjøme Fotoklubb

Corie og Heidi har nå overdratt Thurill til Venneforeningen. Snekka har vært en kjær eiendel i familien Hansen gjennom mange år og har gitt masse glede gjennom generasjoner. Alder tynger og i de senere år har den ikke vært på vannet. Thurill er nå fraktet til Tjøme og vi håper på økonomisk tilskudd slik at rehabilitering kan begynne. Dette er en GOD Alf Andreassen lagd båt, som det er viktig å ta vare på. Det behøves ganske mye arbeid før den igjen er seilklar. Som Helmer sier «denne snekka skal vi kose oss med». En god Alf Andreassen snekke må vi bruke litt tid på!

Her er John og Helmer i gang med å lage nye remmer til Thurill
Må lage nye bunnstokker

John er klar til dagens arbeid

 

Jigg for spant- og remmer
Arbeidsforholdene kunne vært bedre
Tilpassing av remmer og spant
Nye laminerte remmer, spant og bunnstokker i eik fra Brøtsø
Fjernet gammel lakk og sliping er startet. Ser ut til å være brukt Oregon Pine og Mahogni lameller i dekket. Skal forsøke å bevare det orginale.

Del:

Andre innlegg

MEDLEMSKAP

  På menylisten øverst på siden kan du gå inn på «Bli medlem». Her ligger informasjon om betaling av medlemskap som for 2022 kun er

Årsmøtereferat 2021

  Årsmøte i Færdersnekkas Venner 2021 ble avholdt: Mandag 24. januar 2022 kl. 13:00. Riggerloftet, Kystkultursenteret Totalt 8 til stede hvor alle er stemmeberettiget.