FS 33 Peik

Solveig Torgersen Grinder har også gitt eierskapet videre til foreningen. Snekka har i mange år ligget tørt på deres låve på Gran på Hadeland. Solveig som har sine aner tilbake til stifteren av Færder Seilforening er spent på å se Peik på vannet igjen.

Stø kurs mot Sandøsund  

Lørdag 24. juli 2021 hadde Solveig en flott dag på sjøen sammen med andre som også synes Færdersnekkeseiling er gøy. Bilder fra FS 37 Tora

Bilder fra Peik på låven på Gran, Hadeland

  

 

Snart skal vi hente den og starte rehabilitering.

11 oktober drar Helmer, Gunn og Arne til Gran. I nydelig høstvær fikk vi all den hjelp vi trengte av Brede og Siri til å få Peik på hengeren. Særlig Siri (20 år)må berømmes. Hennes håndlag med traktoren var fantastisk. Glade og fornøyde med deilig Solveig kake innabords kjørte vi til Tjøme. Takk til Erik Holter som låner oss sin fine tilpassede henger.

Godt med hjelpemidler
Helmer inspiserer og er fornøyd
Fullastet og snart på vei til Tjøme

Nå venter vi på at Sjøbua på Kystkultursenteret blir klart. Vi har gjort avtale om å kunne han Peik der i en måned for å ta de verste reparasjonene. Skifte noen bortganger, remmer osv. John og Helmer har lovet å ta hovedansvaret. Tusen takk!

Kåre venter på signal om å kjøre Peik til Kystkultursenteret.
Det går ikke alltid etter planen. 14. februar ligger fortsatt Peik på Tjøme. Korona og arbeider ved Kystkultursenteret har utsatt arbeidene til høsten.

Del:

Andre innlegg

MEDLEMSKAP

  På menylisten øverst på siden kan du gå inn på «Bli medlem». Her ligger informasjon om betaling av medlemskap som for 2022 kun er

Årsmøtereferat 2021

  Årsmøte i Færdersnekkas Venner 2021 ble avholdt: Mandag 24. januar 2022 kl. 13:00. Riggerloftet, Kystkultursenteret Totalt 8 til stede hvor alle er stemmeberettiget.